DETECTIVI TOP SECRET
Intrebari frecvente
http://www.detectivi-particulari.org/intrebari-frecvente-detectivi-particulari.html

© 2017 DETECTIVI TOP SECRET
 
Acasa  -  Contact  -  Harta Site
 

Ce este detectivul particular?

Detectivul particular este persoana atestata in conditiile legii 329/2003 care, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiara si privata, ori altor drepturi si libertati fundamentale, la cererea persoanelor fizice sau juridice, desfasoara activitati specifice de investigare, referitoare la:

a) conduita si moralitatea publica a unei persoane;
b) date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere;
c) persoanele disparute de la domiciliu;
d) bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala, instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces;
e) asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici, care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora.

Cum ma poate ajuta un detectiv particular?

Un detectiv particular angajat al agentiei de detectivi particulari TOP SECRET va poate ajuta prin serviciile de investigatii, supraveghere si protectie a bunurilor si persoanelor desfasurate prin metode, procedee si mijloace specifice pentru obtinerea de informatii si date conform legii, despre persoane si bunuri pentru care a fost solicitat de catre client in baza unei conventii scrise. De exemplu, Agentia de detectivi particulari va poate ajuta prin:

Servicii de investigatii

  • colectarea de informatii si date despre o anumita persoana sau bun mobil/imobil;
  • observarea, inspectarea, cercetarea si analizarea informatiilor;
  • investigatii prin cercetare la fata locului, a unor evenimente/situatii pentru care a fost solicitat de client;

Servicii de supraveghere:

activitatea de observare directa la un moment dat, intr-o anumita imprejurare prin mijloace specifice activitatii de detectiv in scopul obtinerii de informatii concludente pentru client.
  • notiunea de supraveghere mai este intalnita in literatura de specialitate si ca: filaj, observare, urmarire.

Protectia bunurilor si persoanelor:

Va putem redirectiona catre o alta societate din cadrul grupului nostru de firme pentru a va satisface solicitari de acest gen. Spre exemplu:

Cum imi poate rezolva cazul Agentia de detectivi particulari Top Secret?

Pentru rezolvarea unui caz, clientul va contacta agentia noastra de detectivi particulari si ne va prezenta situatia cu care se confrunta, prin furnizarea tuturor informatiilor si datelor pe care le detine si de la care detectivii particulari vor incepe investigatia.


Aceste informatii si date puse la dispozitie de client, vor fi analizate cu minutiozitate de detectivii nostri iar ulterior se va prezenta oferta de pret pentru rezolvarea acestui caz, iar daca clientul accepta tariful estimat de agentia noastra de detectivi se va trece la organizarea activitatii atat in ceea ce priveste masurile ce urmeaza a fi intreprinse, cat si mijloacele si metodele folosite, astfel incat sa putem rezolva cazul dvs. in cel mai scurt timp, cu cheltuieli cat mai mici si cu satisfacerea in totalitate a cerintelor clientului.


La finalul investigatiei, agentia noastra de detectivi particulari va pune la dispozitia clientului un raport final de investigatie, insotit de probele obtinute pe tot parcursul procesului de investigare.